söndag 7 augusti 2011

Nu jäklar


ska vi se om vi kan få slut på det eviga skällandet så fort vår granne visar sig ute på tomten, slår i en bildörr eller deras hundar är ute och spatserar. Har lessnat på att Svante inte lyssnar när vi säger till och att skrika på en skällande hund är ju ingen idé. Dyrt som sjutton var halsbandet och citronen var slut men tydligen ska hunden ha halsbandet på några dagar innan det kommer en citrondusch för att hunden inte ska koppla att det kommer från halsbandet. Hoppas verkligen det kommer att funka.

Efter att vi hade lämnat Jakob och Signe vid tåget fortsatte vi hem för att tvätta sen har vi storstädat stugan och nyss drog den gamla vanliga kvällsstörtskuren igång. Undrar hur mycket vatten det kan komma igen, har kommer över 70 mm sen i torsdags och vattennivå i sjön har stigit avsevärt.

4 kommentarer:

  1. har två olika skallhalsband till teddy. först så provade jag med ett som piper, och den funka väl i nån månad. i våras så skaffa jag mig ett som sprayar citron. den funkar för oss. men han fattar att de är just den som gör det fastän vi inte sätter igång den när han är nära. har den ibland på honom när vi är ute o går eller tränar och då är den både på och avstängd. men han är tyst och surar för sig själv -.-' han var visst lite för smart.
    men hoppas få honom tyst när vi lämnar honom hemma och i bilen.

    SvaraRadera
  2. Aj då, det är just det som vi är lite oroliga ska hända med Svante oxå efter nobsar är så förbannat smarta! Bäst att han får vänja sej länge innan vi provar att ladda med citron.

    SvaraRadera
  3. ha den vid olika tillfällen och att den är av och på samt att han inte är i rummet breve. hmm kan nog vara en bra grej att sätta igång den ca 10min innan man tar på halsbandet. de luktar en lite efter att den sprutat. så de kan nog vara så teddy vet att den är på eller inte.
    det där med kaninen så tycker teddy att den är jätte roligt. men han biter den inte, står och ställer den när han blivt för ivrig och vill leka på teddy-vis. men detta kan vara att teddy är lite faderlig utav sig.. han tog ju hand om kattungarna som vi hade sist som de var hans egna. pyssla om dem och så.

    SvaraRadera
  4. Funderar på att vänta till våren innan vi provar ordentligt. Känns som det är så nära till jakten och vi vill verkligen inte att han ska koppla ihop det med pejlen.

    SvaraRadera