fredag 16 december 2011

Så har det hänt igen!

Det är 2 saker som jag fruktar ska hända när vi är ute och jagar och det är att Svante ska bli angripen av en varg eller en örn. Idag blev fina nobstiken Jina attackerad av en kungsörn. Tack Gode Gud så gick det skapligt tack vare Jinas husse. Vad som hände och bilder på Jina hittar man här

2 kommentarer:

  1. Usch så obehagligt. Måste erkänna att jag också är lite rädd att det ska hända Rippe något då han är ute i skogen. Förutom varg och kungsörn är jag lite rädd att nån av hundarna ska reta upp något lodjur eller något, men samtidigt får man nog inte vara för orolig heller. :p Hehe.

    SvaraRadera
  2. Fy vilken tur de hade!
    Tycker att man borde ta och lära hundarna dofter och ljud ifrån andra djur, som kan ta hunden, att om hunden då hör/känner de så ska de springa till husse/matte. Kanske inte så lätt med en kungsörn som e på jakt efter föda, för då "smyger de väl fram". Men hundar kan man lära så mycket så de borde inte vara nått problem tycker jag, så länge som man kan träna och verkligen lägger ner tid på det.

    Och hamster framför marsvin så är det för att jag har haft marsvin och tycker att de är tråkiga, de går runt i buren och gör inte så mycket roligt men de är lätta att hålla på med och slinker inte ur ens händer. En hamster är pigg och springer rundor i buren.. och de vill gärna ha rör och annat som de kan klättra på och hjul när de har vuxit klart. Men det är lite mer träning när det kommer till hantering. Wonka är inte direkt hand tam, och vill inte upp i handen eller att man tar i honom. Men de tränar vi på och om man får dem mer hand tama så får man förhoppnings vis en hamster som vill vara i ens knä och gosa.
    Sen så efter att jag haft marsvin så ville jag ha en hamster, pga. att de är roliga och gör mer saker och de är otroligt söta när de springer rundor med mat i kindpåsarna eller stoppar in en hel mandel i ena kindpåsen.
    Sen så valde jag Guld hamster, för de ska man inte ha sällskap till.
    Är ändå glad att jag inte fick en hamster när jag var liten, för de är ändå mycket jobb att få dem hand tama.

    SvaraRadera