lördag 17 december 2011

Vi åker och jagar

Jaktförsök
 sa vi i morse när vi åt frukost. Perfekt väder, gråmulet och inte så kallt. Knappt någon snö är det heller. Tjena vad vi bedrog oss. Trodde inte våra ögon när vi kom upp på jaktområdet. Här var det ju massor av snö. Enligt stövarägaren vi mötte på vägen var det 48 cm. Ja ja, det var bara att packa ihop och vända hem. Svante blev helt frustrerad när han sjönk genom snön så fort han satte fart. Han kom hela tiden tillbaka till oss och talade högljutt om hur missnöjd han var över detta. Tordes inte utsätta hans patellaknän för så stora påfrestningar som det blir för honom att försöka ta sej fram.

Istället smällde det till ordentligt på baksidan av mitt högra knä när jag skulle försöka forcera en snöslänt på väg upp mot bilen. Ny blodpropp eller inte???!! Har ingen aning men ont gör det.

Stugan
Istället åkte vi bort till stugan. Hämtade takräcket och införskaffade oss en julgran som nu står ute på balkongen. Får väl se om vi kan hålla oss från att ta in den och börja klä den. Enligt min uppfattning och åsikt skall ju julgranen kläs kvällen innan julafton när skinkan griljeras i ugnen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar