tisdag 24 januari 2012

Fortare än väntat

Kökssoffemys
 fick vi tag på en gammal kökssoffa. Hittade den på Blocket, tittade och betalade handpenning igår kväll efter hundträningen. Micke hyrde släpvagn och hämtade den i eftermiddag medans jag och Svante var ute på "friskvårdspromenad". Träffade en gammal farbror som undrade om Svante var en norrbottenspets sen hade vi sällskap en bit och han berättade om sina schäfrar han haft. Tycker om att lyssna när gamla farbröder berättar.

Killsoffa
Blev jätte fint med kökssoffan och djuren är nöjda men den har några fel. Den är för hög i förhållande till köksbordet, den stinker cigarettrök av bara h*te och locket glappar men men vi har i alla fall en "djursoffa" nu och det kommer nog att bli slagsmål om vem som ska ligga på sofflocket.

3 kommentarer:

  1. Skura soffan med grönsåpa, och ställ ner några skålar med ättika i den så kommer såpan och ättikan göra jobbet och få bort röklukten. Glappar locket så häfta fast ett tyg runt om locket, lägg lite extra där den är lägre. (Antagligen har det slagit sig lite genom att ha förvarats olämpligt. För att få lämplig höjd kan man ju såga av en del av benet.... Lite händighet å sen är soffan som ny..

    SvaraRadera
  2. Tack för tipset, vi ska tokjobba med soffani helgen. I alla fall Micke, jag kanske smiter ut med svante, hi hi

    SvaraRadera
  3. Låter som en klok idé, killar ska göra alla hårda jobb :-D. Kom bara ihåg att låta ättikan stå någon dag. Det kan ta lite tid om den är väldigt inrökt...

    SvaraRadera