tisdag 31 januari 2012

Snokade lite

Tulo
 efter bilder på Tulo som är pappa till vår nya valp. Såg att han fick BIS-titel vid utställningen i Gudmundsbyn 20101205. Det var ju den utställningen som jag provade att ställa ut stackars lilla Svante. Svinkallt var det också, -22 grader.

Best in show
Mycket riktigt hittade jag Tulo bland fotona vi tog den dagen. En snygg kille.

På eftermiddagen ringde uppfödaren och meddelade Micke att valpen rymt från valphagen i natt. Han hade använt sina syskon för att komma ut. Klivit på dom helt sonika och sedan med hjälp av en hundbädd som språngbräda tyst som en mus hoppat upp i hennes säng. Känns jätte spännande det här. Fredag nästa vecka hämtar vi hem honom och semester är OK från chefen.

4 kommentarer:

  1. Hahahaha, vilken buse :)Det ska bli spännande att få träffa den lilla killen sen... Hur länge blir du "mammaledig" då :D

    SvaraRadera
  2. Tycker att Tulo är lik Teddy i utseendet (inte teckningen då). Riktigt fin e han! Gissar på att valpen kommer nog växa ifatt Svante :O
    Roligt att han rymt. Vet att Teddy och hans kull syskon rymde ifrån hundgården när de var 4-5v gamla. De tog och flytta kullen till "vuxen gården" då de hade valparna där de har taxarna (de behöver ju inte så jätte högt staket).

    SvaraRadera
  3. Stilig kille!!! Nu syns iofs bara ena sidan men har pappan inte lite av den där teckningen kring ögonen som du pratade om?

    SvaraRadera
  4. Nu hade visst jag skarvat lite som vanligt, det var inte natt när Coffy kom, det var tidigare på kvällen. Vi är jätte spända på att få träffa och lära känna honom.
    Jaså Teddy som ser så lugn och beskedlig ut var också en liten rymmarkung som liten.
    Jo jag tror att Tulo har lite av den perfekta nobsteckningen i ansiktet!

    SvaraRadera