onsdag 25 januari 2012

The Boss!

Bossen
 Nu var det ju tänkt att kökssoffan skulle bli en "nobs-soffa" men det tyckte inte Hasse. Han la beslag på den direkt. För första gången på jag vet inte hur länge har han inte ens väckt mej i natt. Är helt chockad. Jag tror att han har sovit på kökssoffan. Nu ligger han i den mest hela tiden.

Svante
Stackars lill-Svante blir lite olycklig, vet inte om han törs komma, ligger på hallmattan och tittar olyckligt på mej och Hasse när vi huserar i soffan.

2 kommentarer:

  1. Stackarn, Teddy nöjer sig att ligga under bordet. Och för oss är det ok så länge han inte tigger.
    Soffan/sängen får han komma upp när vi säger till men på kvällarna så tar Teddy friheten att hoppa upp o vara med o sova då. Vilket jag tycker är jätte mysigt när hann gör de..hmm förrutom de ggr som han lägger sig så jag inte kan sträcka ut mina ben om de skulle vara så.
    Men har planer på att göra en liten soffa till Teddy där man kan lägga ner hans BIA bädd. Har lite ritningar i huvudet men de kommer aldrig ner på papper.

    SvaraRadera
  2. Hmm måste tyvärr erkänna att Svante är förbaskat bortskämd. Han hoppar hej vilt upp i soffor, möbler, sängar och våra knän. Han frågar inte om lov inte. Ställer sig i vägen när man ska se på TV, slickar på glasögonen (helst när dom är nyputsade).

    SvaraRadera