söndag 4 mars 2012

Bästa kompisar!





Bästa kompisar har verkligen Svante och Coffy blivit de sista dagarna. Är jätte glad att jag tog beslutet att fara upp och vara med dom själv i stugan. Nu bondade som ordentligt. Blev helt annorlunda när inte Svante kunde krypa in under vår dubbelsäng och ligga där och sura. Haft jätte fina dagar trots stormen i torsdags natt och större delen av fredagen.

I vanliga fall brukar jag tycka att det är skönt att komma hem igen och kunna duscha, ikväll blev det istället tvärtom. Jag blev jätte lessen och tyckte att allt bara kändes pest och pina. I stan är allt så brunt, skitigt och fult och bara isgata överallt. Och så detta evinnerliga trappspring igen istället för att bara öppna ytterdörren och kliva ut som man är. Inte hör man några rävar skälla heller, bara den hopplösa trafiken som brusar på Värsta vägen!

3 kommentarer:

  1. Härliga bilder på killarna! Vad skönt att de blivit riktiga kompisar nu :-)
    Livet på landet är verkligen livskvalitét och jag trivs inte i stadsliv.
    Härligt med allt liv och alla mysiga ljud i naturen.

    SvaraRadera
  2. Svante har ju varit van vid att vara nummer 1 så det blev lite konstigt för honom när Coffy kom in i bilden. Men nu känns det som att det släppte när vi var i stugan och de kunde springa fritt ute och göra upp med varandra. Älskar att vara i vår stuga, längtar tills vi kan slå på vattnet för då flyttar vi ut för säsongen.

    SvaraRadera
  3. Vad kul att Svante börjar acceptera han bättre nu! :)

    SvaraRadera