onsdag 14 mars 2012

God morgon!

Träna med hund
Idag väckte hundarna oss vid 6-snåret, helt otroligt. Jag kände mej helt groggy och drömde om sångsvanar och datorvirus. Har själv tyvärr vaknat åtskilliga gånger i natt av svettningarna som tyvärr har kommit tillbaka igen. Förmodligen på grund av att jag känner mej stressad. Micke rastade Coffy lite snabbt, hundarna fick mat och jag gick ut med Svante ensam i lugn och ro. Sedan åkte Coffy och jag med Micke till jobbet, där gick jag en runda med Coffy (som inte kissade). När vi kom tillbaka till parkeringen ville han själv gå mot bilen och han ställde sej på bakbenen för att komma upp i buren (positivt). Jag körde hem och det var inget kiss i buren men han fick kissa innan vi gick upp i lägenheten.
Bestämde mej för att köra ett litet träningspass eftersom det var dödens länge sedan. Det gick bra, Coffy tuggade bubblegum-ben vid min sida. Jag fick duscha i lugn och ro, han kom in och slickade lite duschvatten och somnade sen på dörrmattan när jag torkade håret.
Gick ut med soporna och när jag kom upp i lägenheten hade Coffy hoppat upp i sängen och lagt sig med Svante. Dricker lite förmiddagskaffe och funderar på vad  vi ska hitta på idag.

1 kommentar:

  1. Vad härligt att det fortsätter gå bra med Coffys bilåkande :-)
    Strålande väder här så man blir ute en del även idag :-)
    Hoppas du får en bra dag!

    SvaraRadera