Kokoskaka |
2 ägg
2 dl socker
100 g smält smör/margarin
3/4 dl vatten
1 1/2 dl kokos
1 1/2 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
1 tsk rivet apelsinskal
Vispa ägg och socker pösigt. Koka upp margarin/smör och vatten. Häll det i äggsmeten tillsammans med mjöl och bakpulver och kokos. Apelsinskalet kan uteslutas. Grädda i smord och bröad form i 175 grader ca 40 min.
Det syns att kakan var god, eller hur, halva är redan uppäten. Hade inga apelsiner hemma så igår tog jag i lite vaniljsocker istället, det gick lika bra.
Åh vad smarrigt! :-) den ska jag helt klart prova :-)
SvaraRaderaProva vettja, den är jätte lätt att göra. Mohaha, kanske den är slut redan i eftermiddag!
SvaraRaderaLåter riktigt gott! Måste prova det, kanske till helgen? :)
SvaraRaderaJobbigt bara att den är så god att den tar slut nästan på en gång.
SvaraRadera