lördag 3 mars 2012

Solsken i blick!

Morgonmys med husse
 Fantastiskt väder idag, strålande solsken och ingen blåst.

Var är Coffy?
 Gick ner en sväng på isen för att pimpla lite abborre.

Nappar det snart?
 Nobspojkarna väntar på napp!

Fin
 Coffy växer otroligt snabbt och har aptit som en häst.

Coffys första abborre
Här får han smaka på abborre för första gånger och det blev så populärt att han klämde i sej 2 hela. Sen fick det räcka tyckte vi, vill ju inte att han ska bli dålig i magen. Men Coffy ville ha mer och han verkar väldigt bytesmedveten, springer undan med sina byten när man försöker närma sig och ta bytet ifrån honom. Detta måste vi träna bort men frågan är, hur gör man???

4 kommentarer:

  1. OJ, vad stor han blivit... På ena bilden ser det ju nästan ut som han är på väg ikapp Svante... Vi måste ju komma och träffa den lilla vid tillfälle =) De verkar ha otroligt olika personligheter killarna :)

    SvaraRadera
  2. Det är skrämmande hur snabbt han växer Coffy, inte långt kvar så har han gått om Svante. I vissa avseenden ser man likheter mellan dom men Coffy är ett monster, som jag lätt skulle kunna strypa mellan varven. Han biter på ALLT, är tuff och inte så förtjust i att hälsa på andra människor. Släpper inte gärna det han tagit om det är ätbart, springer all världens väg om han misstänker att man ska fånga honom.

    SvaraRadera
  3. Träna bort det genom att byte mot en leksak eller en godisbit. De är det första som jag kommer på som man kan byta till sig bytet.

    SvaraRadera
  4. Precis, men det är inte så lätt, han är inte alltid så sugen på att byta bort sitt byte.

    SvaraRadera