måndag 19 mars 2012

Tuggbensmonster!

Hmm vilket tuggben är godast

Men jag vill ha det lilla benet

Om jag lägger tassen på benet så.....

får man som man vill

Kolla matte

vad bra man kan tugga när man tar tassarna till hjälp
Spelar ingen roll om man ger Svante och Coffy exakt likadana ben, Coffy ska ändå ha det tuggbenet som Svante har. Är Svante i mitt knä ska Coffy dit, är Svante i Mickes knä ska Coffy dit. Är det så med alla valpar?

3 kommentarer:

  1. Teddy gjorde så när han var valp, han skulle ha de benen som Norska buhunden Thore hade. Och Thore var snäll och bytte ben.
    Känns nu ännu bättre att plugga när man är ledig istället för att komma hem efter jobbet. Har nu cyklat i 2 veckor till och från och jag har varit helt slut då när jag kommit hem. Känner mig peppad på att verkligen plugga nu.
    Roligt att Svante accepterar Coffy, han har han sagt ifrån någon gång?
    Känns som att vissa tycker att fixa körkort är enkelt medans andra inte. Jag tycker att det är svårt, men roligt nu när jag känner att det ändå är nära.

    SvaraRadera
  2. Jorå Svante har sagt ifrån men det är inte många gånger det har hänt. Jag var nära att ge upp när det gällde körkortet och teorin, trodde helt enkelt att jag var för gammal men är jätte glad att jag lyckades för när man bor i Sundsvall klarar man sej inte utan bil som jag gjorde när jag bodde i Kungsängen och jobbade inne i Sthlm City. Att vi sen skaffade bil med automat gjorde mej ännu lyckligare :-)

    SvaraRadera
  3. Det är nog oftast så att valpen gärna ska dit den andra hunden är och gärna ha just det benet... Sen kan de ju bli lite egennyttiga också, som Selene som gärna ska vakta mig även om det är Tarro som ska till mig ibland... knasfia!

    SvaraRadera