tisdag 3 april 2012

Stor och Liten!

"Storebror"
 Fina Svante sitter och piper nedanför köksbänken och jag kan inte klura ut vad det är han vill. Vi har precis kommit hem. For upp till stugan en sväng och lämnade lite prylar och hamnade mitt i värsta snöstormen. Bara för att vi har bytt till sommardäck blev det tokvinter igen. I morse var det -7 grader.

Stor och Liten
 Jag skulle ha cyklat ikväll men la dom planerna på hyllan. Sitter här med tokont och massor av gaser i magen efter att ha ätit hamburgare med strips och krydda på Luddes gatukök i Vattjom.

Kork och Stirr
 Om jag inte är helt fel ute och cyklar så blir Coffy 16 veckor idag och nu är det inte mycket som skiljer i storlek mellan honom och Svante. Coffy har mycket kraftigare benstomme än Svante. Han växer roligt och just nu upplevs hans huvud som jättelitet och så har han en tendens att se väldigt tjurig och korkad ut medans Svante alltid ser pigg och alert ut.

Bästa
Tjuriga Coffy vägrar att gå in genom ytterdörren, ska vara kvar i trapphuset, vill inte gå nerför/uppför trappor, vill inte gå in när han varit ute och kissat, ska gräva i gräsmattor, äta olämpliga saker, krafsa på sovrumsdörren och skälla när den är stängt, försöker forcera gallret mot vardagsrummet när han är bajsnödig eller bara vill vara inne i vardagsrummet. Tjuriga Coffy biter som en galning i kopplet när han inte får bita sig fast i Svantes polisonger under promenader och har bitit sönder ett hörn på prydnadskuddarna i sängen men trots allt detta jäklar så fort man förlåter honom och älskar honom jätte mycket.

2 kommentarer:

  1. Coffy blir nog en bra storlek på nobs :-) Skönt när han mognar till och slutar med alla rackartyg sen. Inte lätt att ha liten valp alltid men precis som du skriver förlåter man dem väldigt fort då man älskar dem så mycket.

    SvaraRadera
  2. Ja det ska bli skönt men det lär nog dröja ett tag. Får se hur det går i påsk när han ska presenteras för resten av familjen!

    SvaraRadera