onsdag 18 april 2012

Trodde det inte

Coffy gör en Nisse-Karlsson
men på sista tiden har längtan efter att bo i hus igen växt sig större och större. Jobbigt för vi bor ju så fint idag men det känns mer krångligt att bo i lägenhet med 2 hundar än med 1 hund. Älskar att se Coffy sitta lugnt och fint på bästa nobsvis och spana ut över omgivningen.

I morse låg all snö som kom igår kvar och det var fruset och isgata. Efter jobbet gick vi med Svante och Coffy till gravkullarna. Sen hem igen för att äta lite och skriva matlista. For till ICA och storhandlade, killarna fick hänga med i bilen och vänta där medans vi packade upp.
Hämtade killarna i bilen och gick långpromenad, började igen med släpp på gravkullarna sen över montörbron, fortsatte längs Selångersån och precis när vi stod på järnvägsbron fick jag äntligen se årets första bäver. Vi skyndade oss över bron, ner över slänten och smög sedan efter. Fick se den gå upp en sväng på land för att sedan fortsätta nedströms.
Och nu är det dags att krypa ner i sängen. God natt!!!

2 kommentarer:

  1. Härligt med långprommisar. Vad kul att få se bäver! :-)
    Här har vi strålande väder idag efter att det igår snöat nästan hela dagen. Tyvärr ser det ut att ska snöa heeeeela helgen också så man får njuta idag och imorgon då det ska vara sol.

    SvaraRadera
  2. Tråkigt nog ser väderprognosen likadan ut här inför helgen. Jätte trist men inget att göra.
    Alltid kul att få se bäver, det är riktigt fascinerande djur!

    SvaraRadera