lördag 5 maj 2012

Liiiiiiite svårt!

Skäms lite
 Lite svårt att veta vad man ska hitta på idag när det ligger ett tjockt lager med blöt nysnö på backen. Hundgårdsträning känns inte som ett bra alternativ.  Helst skulle jag bara vilja ligga inne och läsa och lösa korsord men det är bara att glömma när man är nobsmatte.
Stilig
 Verkar klia extra mycket i Coffys mun för han är rent utav hopplös att bita i nya filtarna som ligger i soffan eller så ska han krafsa våldsamt i soffan eller nedanför. Tar man med honom på promenad ska han ner i diket eller ut på lägdorna. Vill inte gå fint vid sidan av mej och bredvid Svante.
Storskrake-hane
En fin storskrake hane har uppvaktat en storskrake hona nere vid stranden under förmiddagen. Nu har det i alla fall slutat snöa och det regnar istället. Hoppas snön försvinner snabbt och att värmen kommer någon gång.

2 kommentarer:

  1. Här har det ösregnat och blötsnöat hela dan idag, såå trist väder!
    Nåja, snön försvinner fortare med den hjälpen.
    Hoppas ni har en trevlig helg!

    SvaraRadera
  2. Tack detsamma, vi försöker göra det bästa av situationen trots att Coffy är vildare än vildast idag och vädret bara skit. Fick ta med mej honom upp i skogen en sväng, det var väldigt uppskattat. Han bara försvann med blixtens hastighet och där stod jag som ett fån men jag hittade igen monstret :-)

    SvaraRadera