tisdag 12 juni 2012

Hemmadag!

Fruktkusar med ägg
 Micke satte ut hundarna i hundgården när han for till jobbet och där fick de vara till 10-snåret. Då hade jag ätit lite yoghurt, bäddat, klätt på mej och läst tidningen. Gick bort till bäcken fram och tillbaka med Coffy och Svante. Kokade sen ett par ägg och åt äggmacka till lunch,

Den arrogante
La mej för att läsa lite i andra boken om Hungerspelen, somnade sen och sov nån timme. Har försökt ha Coffy lös på gården men det verkar helt kört. I fredags lyckades han få tag i en björktrastunge och nu är han ute efter fler. Han är stendöv och lyssnar inte på inkallning, rusar som en tok fram och tillbaka efter trastarna som försöker locka bort honom från ungarna som fortfarande skuttar runt på backen och det finns just nu 1000-tals av dom här runt stugan.

Igår var vi och tittade på ett hus som vi fått tips om av våra snälla grannar. Fint som snus, där vill vi bo, på tisdag nästa vecka kommer besiktningsmannen.........

3 kommentarer:

  1. Men stackare, vad skönt att det gick bra till slut. Hoppas du slipper få det igen.
    Härligt med huset, håller tummarna för er!! :-)

    SvaraRadera
  2. Teddy tog små fågelungar när han var så liten som Coffy. Fick bort de gemon att fya på en av dem (alla han fick tag på var döda när jag fick tag på dem)
    Det är bättre med Teddys tass men går extremt långsamt. Varken sambon eller hans pappa har tassskyddet på "rätt sätt". Niklas glömmer den när han ska ut med Teddy och hans pappa har på den hela dagarna och låter Teddy ligga ute. Så har nu Teddy antingen i bilen när jag jobbar eller i lägenheten.

    SvaraRadera
  3. Tack Ingela, det behövs, känns pirrigt nu!
    Jaså Teddy tog också fågelungar, vi måste klart träna mer inkallning med Coffy, har nog varit för slöa med den saken och det betalar sig nu!

    SvaraRadera