fredag 29 juni 2012

Hoppsan!

Svante i skuggan
 Ibland går det undan med rasande fart och man hinner nästan inte med. Mäklaren hade ordnat en förhandsvisning av vår lägenhet och vips ville de som var där och tittade köpa den direkt. Vi funderade hit och dit och lämnade ett bud och på tisdag skall det skrivas papper. Skulle väl egentligen vara jätte glad men känner mej just nu bara tom, känns lite sorgligt på något vis att lämna lägenheten med det fina badrummet.

Sova lite
Sommarblommor
 Hundarna är lyckligt ovetande och Coffy är allra lyckligast när han får vara utomhus. Inne vill han inte gärna vara - då för han ett jäkla liv och har redan hunnit förstöra en del saker hos mamma och pappa.

Nobspojkarna
Tugga ben på gräsmattan gillas av hundarna. Vi andra skulle gärna se att det var lite soligare, somrigare och mindre blåsigt.

Livsnjutare
Blir nog bra ändå att få flytta ut på landet på nobspojkarna även om det känns lite pirrigt och nervöst.

3 kommentarer:

  1. Meeen så skönt ändå att det gick så snabbt... FInns inge värre än att kanske måsta betale dubbla hyror osv... Själv tar jag mitt pick och pack och flyttar till Granlo på måndag. Ska bli fantastiskt skönt!
    Hoppas ni har en härlig semester..

    SvaraRadera
  2. Tror ni får det underbart ute på landet :-) så skönt när man bara kan släppa ut hundarna utan att bekymra sig, för det mesta iaf.
    Igår var vi på röntgen med Selene, mer om det i bloggen :-)

    SvaraRadera
  3. Lycka till med flyttningen Ullis, semesterkänslan är det väl lite si och så med i år. Längtar tills vår flytt är klar och att man slipper fundera så mycket. Vädret är ju heller inget vidare. Men tror säkert att vi kommer att trivas på landet.

    SvaraRadera