söndag 10 juni 2012

Svante-dagen!

Coffy
 Sov som en kratta i natt och vaknade säkert 100 gr så när Coffy hade sovit färdigt vid 05.40-tiden kändes det inte sådär jätte roligt precis. MEN det vara bara att ta tjuren vid hornen och masa sig upp och ut för det finns ingen som kan föra ett sånt oväsen som Coffy. Micke for sen själv ut med båten och tog upp näten, blev bara en sik denna gång och 2 gäddor. Coffy förde ett jävulskt liv inne i stugan under tiden för att han inte fick gå ut.

Svante
 Svante firar namnsdagen med en liten tjäderstjärt.

Bomullshuvud
Resten av dagen har mest bara förflutit i ett konstigt töcken, regn och åska omvartannat. Vi fick tips på ett hus som kanske ska bli till salu och ett telefonnr, har ringt och ringt och skickat SMS men inte ett endaste svar. Konstigt och rätt jobbigt faktiskt men det är ju många som inte svarar när man ringer med 010-nummer.

Tog en kvällspromenad för att hälsa på hemma hos Kalle och Sonja och titta på nytillskottet lilla schillerstövartiken Driva. Där bjöds det på gofika medan Ina, Svante och Coffy röjde ute på gården. Råkade titta ut genom köksfönstret när jag hörde Svante skälla och fick se en vit svanskrull försvinna nere på vägen och innan Micke hann ut och efter så hade Coffy sprungit hela vägen hem till stugan längs vägen. Man kan få dåndimpen av den där hunden.

2 kommentarer:

  1. Jobbigt att inte få sova ordentligt, jag vet hur det är. Sover som en kratta p g a allergin.
    Knas-Coffy, hoppas han lugnar ner sig och blir bättre med åldern.

    SvaraRadera
  2. Jo Coffy är en riktig knashund men han skall väl bli vuxen han också nån gång.
    Jobbigt med allergin, verkar bli utdraget i år, jag håller också på och snorar och har mej!

    SvaraRadera