söndag 19 augusti 2012

Hann precis!





Vi hann precis skjuta färdigt innan regnet kom. Känns jätte skönt. Har gruvat mig i flera veckor för det här med skjutningen men det gick bra och jag behövde inte hålla på att skruva och ändra på kikarsiktet. Nu är det inte många dagar kvar. Jobbigt bara med alla rapporter om dålig fågeltillgång. Nästan ingen som sett några kullar. Typiskt när vi nu har Coffy och äntligen vill få till det här med injagning och trädskällarjakt. Märker ju hur han brinner av jaktlust. Smet återigen från gården (precis när vi skulle fara iväg till stugan och klippa gräs) och jagade småfåglar som en torped på grannens lägdor igår och vägrade komma när vi ropade. Han kom inte ens när vi startade bilen och toktutade.

3 kommentarer:

  1. Det låter tyvärr som att det är väldigt dålig fågeltillgång överallt i år :-( verkligen tragiskt för er med valpar/unghundar. Martin säger att man vill ju inte skjuta nån fågel när det är så dåligt :-/ men en fågel skjuter han iaf om Tarro får till ett fint ståndskall.

    SvaraRadera
  2. Har också varit och skjutit in bössan. Köpt ett nytt kikar sikte, så nu är det bara hoppas på att man lyckas med att se ng fåglar, vad man hör så är det inte så bra här heller.

    SvaraRadera
  3. Verkligen tråkigt det här med att det är så dåligt med fågeltillgången i år. Extra jobbigt för alla oss med nya hundar som ska jagas in. Hoppas det blir nån träff för Micke och Coffy i alla fall. Jag ska försöka med Svante men oroar mej mer för att gå vilse på nya jaktområdet.

    SvaraRadera