torsdag 30 augusti 2012

Skitsugen!

Ifö Sign 6860
 For iväg till Bauhaus häromdagen för att lämna tillbaka en del saker vi köpt som blev fel. Passade då på att inhandla en nya toastol. Blev en Ifö Sign 6860 som verkade OK och nu till extrapris.

Nobssvans
Det vi inte visste var att den här modellen har en funktion där man stoppar en liten doseringspinne under spolknappen som ger fräsch doft och färgar toavattnet blått. Ska förhindra kalkavlagringar. Känns lyxigt värre och vi slipper känna det som att vi befinner oss i Moria när vi krypit ner i sängarna i vårt sovrum och lyssna till orchernas trummor när pumpen under huset pumpar upp nytt vatten i toastolen.

Trötter
Coffy är trött idag, ville inte ens äta frukost nu på morgonen. Blev nog för lång tur i skogen i går. Man ska ju inte vara ute för länge med en ung hund men han for ju iväg efter ett gäng orrar när Micke hade tänkt att avbryta. Måste nog tyvärr ta en vilodag idag även om man känner sig stressad över att tiden rinner iväg. I natt skall det tydligen börja tokregna och det ser ut att fortsätta i morgon och på måndag startar älgjakten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar