söndag 9 september 2012

Tungt!

Fina Coff
 Trodde det skulle kännas bättre idag eftersom vi i alla fall har sovit hyfsat i natt men det blev snarare tvärtom. Började gråta direkt när jag vaknade och det kändes helt meningslöst att kliva upp när inte Svante finns längre. Men det var bara att försöka bita ihop. Coffy behöver sin matte och husse.

Svamptjuv
 Märker stundtals att Coffy saknar Svante, han sitter ibland bara ute på gården och tittar och det ser ut som att han väntar på att Svante ska komma springande så de kan börja leka. Ett tag idag blev Coff lekfull, bl a sprang han in i garaget och stal en båtsvamp. Vi provade att ha Coff i hundgården en stund på morgonen men det gick inget vidare, han skällde nåt helt hysteriskt. Undrar hur det här ska gå, han är ju inte van att vara ensam. Svante har ju alltid varit med.

Fågelskällare
 Fick ett ryck som vanligt och började jaga sädesärlor och skälla på dom när de satt sej på ledningarna som gör över tomten.

Kolla
Micke försökte sig på att laga gärdsgården som fick plockas ner när det skulle grävas för fiberkabel. Coff är naturligtvis med och håller koll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar