onsdag 28 november 2012

Sjukt!

Uppspytt
 Usch vilken cirkus det blev eftersom Coffy var dålig i magen när vi kom hem igår. Det fortsatte långt i på sena kvällen. Bara rann när Coffy stackarn satte sig och tryckte på och så pep han. Blev riktigt orolig faktiskt. Sen halv 4 vaknade vi av att han kräktes på sovrumsgolvet och när Micke torkade upp hittade han denna klump i spyan. Jag tror att det är foten av Svante gamla tvättbjörn. Hoppas att det bara var den som irriterade i Coffys mage.
Herr och fru domherre
 Blev helt enkelt tvungen att ta ledigt och stanna hemma idag. Dels hade vi knappt sovit något sen kändes det inget bra att åka i från Coffy i hundgården och inte kunna ha honom under uppsikt.
Färdigt
 Nu har han inte bajsat sen halv 8 i morse. Skulle gärna se att magen är Ok igen. För övrigt verkar han inte sjuk längre. Nu springer han fram och tillbaka mellan ytterdörren och fönstren i kammaren. Han vill ut för han vet att räven har traskat över vår tomt i natt.
Ljusstaken i köket
 När vi ändå var hemma och inte kunde ta oss för nåt särskilt så passade vi på att julpynta. Känns ju ganska så mysigt att fuskstarta lite så här när man bor på landet.
Stjärna i fönstret
 Det kom lite snö igår och i natt men absolut inga mängder men lite ljusare blir det.
Den sjuke
Den magsjuke som nu har totalt förbud på ensamlek med mjuka hundleksaker.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar