tisdag 6 november 2012

Sopa!

Supersop
 Tror att vår limegröna sop är en av mina bästa vänner. Det är fasen vilket före det blir i hallen av allt man drar med sig utifrån eller i köket när man håller på med veden. Det blir löv, flis och fågelfrön.
Klass-korv
 Eftersom det är tisdag stämplade vi ut kl 15.00. Skyndade oss att byta kläder när vi kom hem och utrustade oss med reflexvästar och pannlampor. Hann nästan med att gå hela "Tron-rundan" som vi kallar den med Coffy innan det blev mörkt. Rundan tar ungefär en timme och precis på slutet när vi skulle gena genom "Malte-skogen" fick vi tända pannlamporna. Fixade potatis/salamigratäng till kvällsmat och Coffy fick som vanligt en halv Klass-korv.
Äntligen
Trodde att Coffy-fisen skulle bli lite lagom lugn efter en timmes promenad, tuggbensgnag, lek med "trasan", 20-25 minuters övningar typ rulla, snurra, high 5, ligg, sitt, stå och kryp, mera lek med "trasan" och en kisspromenad. Men icke, han gick som vanligt upp i varv och tokskäller så det bara ringer i öronen. Enda sättet att få honom att varva ner är att sätta på anti-skall-halsbandet, tråkigt men sant!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar