torsdag 28 februari 2013

Bra eller dåligt!

Nya Ståndskall
Nytt nummer av Ståndskall har kommit och på baksidan syns Coffy på bild med klövjeväska. Micke har skrivit en artikel som också finns med.
Ny bur
 Vet inte om jag gör rätt eller fel men jag vägrar gå ut med Coffy på natten nu. Tycker att nu är han 14 månader och borde kunna hålla sig. Vi går ju en sväng det sista vi gör innan vi kryper i säng. I natt vaknade jag igen vid halv 3-tiden av att han sprang fram och tillbaka inne i sovrummet och pep. In åkte han raskt i Svantes gamla bur men den är bra trång. På lunchen for Micke iväg och köpte en ny större bur.
Missnöjd
 Coffy gillar inte riktigt att han inte får bita och dra i den nya burdynan, inte heller gillar han att husse som måste jobba hemma ikväll sitter vid datorn.
Nobsnacke
 För att få en lugn kväll mutar vi med en ny sorts tuggben.
Black label
"Black label" heter sorten (låter nästan som en whiskysort). Gillades av Coffy som nu redan ätit upp hälften. Nu får han inte något mer eftersom han nyss drack upp nästan allt vatten i vattenskålen.  Å jag bävar för att gå ut med honom i mörkret då det blåser nåt våldsamt och så är det isgata.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar