lördag 10 augusti 2013

D som i Duschkabin!

Hjälpreda
 Jag tror inte riktigt att den här dagen var på vår sida. Ingen sovmorgon. Coffy tyckte det var dags att stiga upp 06.15. Att sen slänga tomflaskor och metallburkar vid återvinningen i Matfors gick bra. Det gick också bra att slänga den gamla duschkabinen, oranga dammsugaren och lite annat jox på Blåberget.

Se bekymrad ut
 Vi tyckte att det gick bra att köpa ny duschkabin trots att det var 4 stora paket men vi lyckades lasta dem snyggt och prydligt på släpvagningen. Nästa prövning var att jag tvingades med in på Bygg-Max och är det något som jag avskyr och som får mej helt ur spel och på apdåligt humör så är det brädgårdar.  Tror nästan att det är som att segla genom slussar i Göta Kanal - skilsmässan är nära.

Hmm hur ska det här gå
 När vi kom hem och började packa upp paketen upptäckte vi till vår stora förfäran att ett av glasen (dörren) låg i tusen miljoner bitar i förpackningen. Kändes ju verkligen inte roligt att behöva fara 8 mil igen men det var bara för Micke att köra i väg med släpvagnen igen och byta skiten innan butiken stängdes.

Flippar ur
När vi sen skulle börja montera duschkabinen bröt närapå helvetet lös. Nu har vi gett upp för i kväll, hoppas det går bättre i morgon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar