måndag 30 december 2013

Bortskämd!

Ligga på bordet
 Bortskämd tycker många och alldeles förfärligt. Inte skall väl en hund vara uppe på bordet heller. Nä det är klart att de egentligen inte ska. Min första hund rigdebacken, hon var naturligtvis aldrig på bordet men sen var hon heller inte särskilt intresserad av att titta ut genom fönster. Hon var nöjd bara hon fick ligga i soffan eller i en fåtölj.

Sitta på bordet
 Coffy däremot han får nästan panik om han inte får fri tillgång till fönster. Därför får han sitta på bordet. Men han får aldrig äta på bordet eller smaka något när vi sitter vid bordet. Naturligtvis får han heller inte vara där när vi äter. Äter vi lägger han sig under bordet, vid våra fötter.

Lyssna
Igår var vi bjudna på middag till svärmor. Coffy fick följa med men som vanligt slutade det med att vi till sist fick sätta ut honom i bilen. Han stressar upp sig själv och springer som en rastlös varg i en djurpark och får panik för att han inte ser ut genom svärmors fönster. I bilen kopplar han av och där kan han spana ut genom fönster.
Idag är han i hundgården, Micke jobbar, det är isgata och jag kan inte gå ut. Har dammsugit, tittat på ett avsnitt av Äkta människor, ett avsnitt av Mad Men och en massa gamla foton. Samt cyklat 5 km och gjort diverse andra böj- och sträckövningar. Är jag less???!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar