måndag 13 januari 2014

Vilket mörker!

Knut-Måne
 Vilket jävla mörker. Känns som jag inte kan cykla längre, jag som cyklat som mycket i mina dagar eftersom jag tidigare inte hade körkort. Tränade inför Tjejtrampet som jag cyklat 3 gånger. Cyklade från Årjäng till Göteborg 1983. Cyklat på Öland mm mm.
Tjejtrampet -05
Nu klarar jag inte ens av att cykla på en simpel motionscykel. Jag får skavsår på puppan, jag vinklar hela tiden in foten till det opererade benet allt för att det ska göra så lite ont som möjligt. Så länge jag fick morfin-tabletter gick cyklandet som en dans (nästan i alla fall) men nu är det fan helt omöjligt. Blev helt slut efter bara 2 ynka km.
På jobbet försökte jag vara duktig idag och gå i trapporna, både upp och ner när jag skulle till matsalen. Det går ju kanske inte så fort men jag kämpar på. Blev ganska matt när jag tagit mig upp till våning 4 och en kille rusar om mig i full fart, stannar och säger "Ja det där gick ju inte så fort precis". Men hallå, jag är liksom knäopererad. Jag går faktiskt inte sakta i trappan för att jag tycker att det är roligt".

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar