lördag 26 april 2014

Vilken dag!

Sommarvärme
 Vilken dag det har varit, hur varmt som helst och det är man ju inte vad vid i april. Det var visserligen inte så roligt att Coffy vaknade redan 04.55 och jag märkte att jag hade ont på ena sidan i halsen. Ut åkte han i hundgården så jag fick sova en stund till. Hann höra orrarna bubbla uppe i från Tron-hållet.

Veden är klar
 Gick en lång promenad på förmiddagen med Coffy innan det blev för varmt. Hörde enkelbeckasinen spelflyga på flera platser, bl a över vår egen skog. Älskar det där brummande lätet som kommer från vingarna. Travade sedan sista veden som Micke stod ute och klöv i går kväll.

Trädgårdstomten pimpad
 Plockade fram lite trädgårdssaker, bl a trädgårdstomten som såg bra dassig ut. Den rosa färgen hade flagnat rejält så "Svarte Petter" fick sig en omgång med ny färg.

Kaklet är fogat
 Micke jobbade på som en tok i köket så nu är allt kakel fogat och fint, lister uppsatta runt vedförrådet och kåpan som vi fick specialbeställa och sprutmåla är på plats över fläktkanalen.

Bäbisarna
Och som inte det räckte så fick vi ett underbart SMS ikväll att Coffy har blivit pappa till 3 små nobsbäbisar. Det blev 2 killar och 1 tjej. Gissa vem som är hur sugen som helst och Gissa vem som säger NEJ!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar