lördag 9 augusti 2014

Bilhunden!

Vill åka jaktbil
 Coffy är allt bra skojig. Han lägger sig gärna vid bilarna som för att visa att han vill ut och åka eller att vi inte ska åka iväg utan honom. När det var dags för kvällspromenaden hoppade han upp i jaktbilen som stått med bakluckan öppen hela dagen. Här skulle inte gås någon promenad inte.
Ungerska syrenbuskarna ska bort
 Började klippa ner och gräva upp rötterna på 8 st ungerska syrenbuskar. Jag avskyr verkligen dessa buskar - nu ska dom bort - allihopa.
Chefen
Bestämde oss efter Coffys kvällspromenad och vår egen kvällsmat att ändå ta en tur med jaktbilen. Kanske man kunde få se någon skogsfågel eller något annat spännande. Körde bort till Långskog för att se om Patrik och Gunilla var hemma i husvagnen. Medan vi var ner till husvagnen passade Coffy på att hoppa fram och sätta sig vid ratten. Snacka om chef.
Hostan är som bortblåst. Vi har sovit allihopa hela natten ända till strax före kl 7. Då började Coffy skälla för att tala om att det var dags att stiga upp. Ingen hosta på hela dagen och han är pigg som en mört. Kan det verkligen ha varit kennelhosta???

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar