onsdag 28 januari 2015

Bättre sent än aldrig!

Lådjobb
 Den här köpmandisken stod i hallen under trappan när vi köpte huset och sedan flyttade in. Lådorna har hängt på trekvart och de har inte varit fastmonterade ordentligt vilket har retat oss. Så fort man drog ut en låda och skulle leta efter något så ramlade den i bitar. 
Nu äntligen, tredje vintern vi bor här, kom Micke till skott. Han började igår och gjorde klart den sista undre raden i kväll. Snyggt och prydligt och alla är nöjda och glada.

Fundersam
Coffy är fundersam i kväll. Redan på eftermiddagen hörde jag att han skällde och hade sig i hundgården. Satt hemma och jobbade idag. Såg att han sprang runt hundkojan hela tiden, skällde och krafsade. Det måste ha varit något under trädäcket som kojan står på. 
När jag hade jobbat klart för dagen och skulle hämta honom från hundgården sprang han bara undan så jag fick nästan inte tag på honom. Efter promenaden sprang han ut i hallen flera gånger, hoppade upp på kökssoffan och tittade ut genom fönstret som vetter mot hundgården.
Önskar han kunde berätta vad det var frågan om. Det är så mycket spår och upptrampat i snön i hundgården så det gick ju inte att klura ut vad som gömt sig därinne.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar