måndag 16 februari 2015

Kvällstrött!

Kvällstrött
 Så var det måndag igen. Helgen tog slut alldeles för snabbt men det är härligt att märka att det börja ljusna på morgonen när vi far till jobbet. Om bara isen kunde försvinna så det gick att gå som folk ute igen och slippa använda ice-bugs som gör fula hål över hela trädäcket.
Kisse har som sagt var dykt upp igen. Matskålen var tom när vi kom hem från jobbet och när jag hade tänkt att gå ut och fylla på fågelfrön så satt den ute på bron och åt igen. Tråkigt att den är så skygg. Jag vill ju veta om det är en hona eller hane.
Tvättfat
Konstigt är det också att  vi inte har hört någon pärluggla ännu. De borde ju vara i full gång med sitt "poppande" läte. Eller så beror det på att det blåser nästan hela tiden eller att vi för på tok för mycket oväsen med ice-bugsen när vi går på isen.
Cyklade 1,2 mil på 30 minuter medan Micke och Coffy var ute på kvällspromenaden. Försöker packa inför min Stockholmsresa i morgon men får som vanligt ångest och blir handlingsförlamad. Ska ner på jobb ett par dagar. Känns sorgligt och konstigt att jag måste åka till Telefonplan och inte till Uggleborg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar