måndag 17 augusti 2015

Sista dagen!

Hundbädds-Konrad
 Konrad har verkligen blivit förtjust i Stojas bädd. Han går gärna dit och lägger sig. Men inte på natten, då vill han ligga nära matte. Tokslickar mig i hela ansiktet och sticker in tungan i mina näsborrar och blir övergosig.

Sovagolv-Stoja
 Stoja väljer att sova på golvet istället, hon vill gärna ligga med ryggen mot bäddsoffan. Vaknade till i natt av att hon faktiskt gick och la sig i sin bädd och där låg hon när Konrad väckte oss vid 5-snåret.

Fina Stoja spanar
 Stoja ville sitta och ta det lite lugnt innan morgonkissen.

Skarnäbbens Konrad
 Konrad var snabbast ut på gräsmattan.

Valpisarna
 Sen upptäckte Stoja att Malte var på väg uppför sin lilla grusväg.

Kolla in Malte
 När Malte sen kom upp utanför vår gärdesgård blev det fart på valpisarna. Stoja vill jätte gärna hälsa medan Konrad som vanligt är skeptisk och ska boffa och skälla. Fick lite lätt panik när Stoja sen fick för sig att hon ville följa med Malte ner till landsvägen för att hämta tidningen. Konrad kom snällt på inkallning men Stoja var helt döv och skuttade glatt efter Malte men det löste sig till sist. Malte vände om så jag kunde fånga in henne.

Kompisar
 Satt in valparna en stund i hundgården tills Malte hade passerat med inhämtad tidning. Då hann jag med att äta lite frukost och borsta tänderna samt tutta eld på papperssoporna.

Tugga pinne
 När kusten var klar fick valpisarna kom ut och busa runt igen men de är hopplösa på att rusa in under trädäcket, busa sönder min 50-årssyrenbuske och så tänkte de hjälpa till att ta upp potatis. Blev svettigt värre en stund.

Plocktass
 Konrad fick för sig att busa lite med en sten han hittade.

Pinnbråk
 Sen måste de naturligtvis kivas och bråka om samma pinnar, kottar mm.

Måste ha samma
 Då kan det bli lite våldsamt en stund men oftast löser valpisarna detta själv. Har bara behövt ryta i ett par gånger.

Bäddbråk
Brottningsmatch
 Inne blev det superwrestling mellan Konrad och Stoja i Bia-bädden. Kanske skulle ha kallat Konrad för The Mauler....
Vem vinner?
Nu har valpisarna somnat så jag får hämta andan en stund. Inser snabbt att jag aldrig någonsin kommer skaffa en tik och starta upp kennelverksamhet. 
Hela dagen igår gick det så himla bra med kisseriet men på kvällen spårade det ut totalt och det hela urartade sig till någon slags kisstävling. Kissade en skulle den andra inte vara sämre. Så fort jag torkade och svabbade så var det nya pölar i hallen/badrummet.
Ja jag har i alla fall inte haft långtråkigt medan Micke och Coffy går jaktprov.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar