söndag 30 augusti 2015

Träningssväng!

På väg ut
 Stoppade Konrad i bilen och for iväg upp i skogen strax ovanför. Såg det som en kombinerad bil- och skogsträningstur. Det är så jobbigt att Konrad blir så åksjuk. Trots att jag körde jätte sakta på skumpiga skogsvägen och det inte är långt så dreglar han enorma mängder och mår illa. Tur nog så hann han inte med att kräkas.

Utforska
 På myren var det jätte blött så vi styrde in mot skogskanten.

Ett fjäderfynd
 Så gjorde vi ett trevligt fynd. Vi hittade en fjäder från en skogsfågel. Den gillade Konrad.

Luktar fågel
 Plötsligt började det hända grejer. Vi trampade upp en fågel som for i väg med ett brak. Konrad lyssnade intensivt så jag peppade honom och vi började gå mot ljudet.

Ooops
 Ibland blir det lite jobbigt med blåbärsriset som är så högt.

Mer fågellukt
 Efter lite förföljande så brakar det till på nytt, tror att det är samma fågel som lättar. Jag ser den tyvärr aldrig för att det är så tätt med träd. Konrad blir jätte intresserad och vi skyndar oss framåt. Då lättar fågel igen med ett ockande. 
Lustigt att Konrad reste ragg när det luktade fågel. Det såg riktigt skoj ut. Sen blev han jätte pigg och taggad och ville springa vidare.

Mot bilen
Men vi rundade av och gick mot bilen eftersom Micke skulle fara iväg in till stan för att handla och hämta ut medicin mot noskvalster åt Coffy.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar