torsdag 29 oktober 2015

Jävla analsäckar!

Känner sig ensam
 Förstod direkt vad det handlade om när jag blev tvungen att gå ut med Coffy halv 4 i går morse. Han ville bajsa men det gick trögt och sen började han åka på rumpan. Han hade varit ovanligt jobbig kvällen innan plus att han hade bitit bort strån från svansen igen.
Micke tog med sig Coffy i bilen när han for till jobbet. Konrad blev kvar hemma med mig. Han kände sig nog lite ensam och var betydligt lugnare än när han är tillsammans med Coffy.

Stackars Luddskalle
 Inte förrän kl 14.00 fick Micke tid hos veterinären sen hade de fått vänta länge i väntrummet pga ett akutfall som gick före. Veterinär Trond försökte tömma analsäckarna med Micke höll fast Coffy men det hade inte gått. Coffy hade för ont. Analsäcken på ena sidan var väldigt inflammerad. Så det blev till att söva Coffy. Kändes så himla sorgligt och jobbigt att se honom sen liggandes hemma i soffan helt drogad och utslagen.

Sympatiserar
 Konrad tyckte också att det lite obehagligt att Coffy inte var sitt vanliga jag.

Firar födelsedag
 Ja det blev inte direkt någon munter födelsedag för Micke men vi firade eller kanske man ska säga tröstade oss med varsin liten finwhisky innan vi hamnade i TV-soffan.

Pigg
Idag är Coffy pigg igen. Han var fortfarande trött och ville ta det lugnt hela förmiddagen men på eftermiddagen var det full fart. Nu blir det till att äta 1,5 Rimadyl 2 ggr om dagen i 6 dagar mot inflammation så det blir nog ingen jakt i helgen.

När jaktsäsongen är över kommer vi förmodligen låta veterinär operera bort analsäckarna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar