onsdag 20 januari 2016

Första sparkturen!

Dragselen på
 Micke bestämde sig för att ta årets första kvällstur med Coffy i kväll. Det är så lustigt för varje år är det samma visa. Coffy blir helt fläng under några veckor i januari och februari. Han blir rastlös, springer fram och tillbaka och piper plus att han kastar sig över mig i sängen och tokjuckar så fort jag vänder mig om.

Väntar
Vi går alltid en promenad med killarna efter jobbet när vi tar ut dem från hundgården. Trots att det bara gått en timme sen vi var ut så drog Coffy igång direkt efter att vi slutat äta och rest oss från matbordet. Han verkar tro att det är någon slags startsignal. Tror heller inte att det finns någon hund som kan pipa så högt som Coffy. Man blir helt galen och orkar knappt lyssna på honom.
Startklar
Nu fick han snällt vänta tills vi hade bäddat rent i sängarna och pysslat med lite annat. Sen hade sparkturen gått med rasande fart och han passerade jämten Zapp uppe i byn utan att röra ett morrhår.
Gäsp-Konrad
Konrad tyckte att det var lite konstigt att bara gå med matte så han kom av sig med både kissandet och bajsandet. Började spåra husse och Coffy efter landsvägen i stället. Tack och lov så klarade vi oss utan att möta någon timmerbil i kväll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar