lördag 18 juni 2016

Bockjakt!


Det var full cirkus här hemma för en stund sedan. Micke och jag satt i soffan för att kolla på ett nytt avsnitt av Shannara Chronicles när Konrad kom farandes som en raket, ställde sig på bakbenen vid det lilla fönstret ner mot lägdan och började tokskälla.


Konrad som aldrig brukar bry sig och bara bli helt förvirrad när Coffy bruka dra igång. Nu var det Konrad som väckte Coffy som låg och sov i soffan nere i kammaren. Micke och jag trodde inte våra ögon när vi tittade ut och såg en råbock jaga en get som en galning. Runt, runt sprang de. Kändes helt overkligt. Nästan som ett avsnitt ur Mitt i Naturen och det var bara Arne Weises speakerröst som fattades.

Istället var det helt verkligt och det var nere på vår lägda det hände och Nobspojkarna var i upplösningstillstånd och vrålade i kapp allt vad de orkade. Bocken och geten brydde sig inte, de bara fortsatte att springa runt runt.

Försökte knäppa en himla massa foton men det var inte lätt genom fönstret med ett par hoppande hundar framför som vrålar en rätt i öronen.











Nobsexplosion

1 kommentar: