måndag 10 oktober 2016

Födelsedag och Basecamp!


Idag fyller min pappa år. 

Tråkigt var det att vara tillbaka på jobbet igen. Efter att ha varit ledig i 2 veckor och kunnat gå i skogen flera timmar varje dag så känns det redan döden att behöva sitta still på en stol, glo in i dataskärmarna med ett headset på huvudet i 8 timmar. Får mera ont när jag måste vara stilla.

Lägret
Att köpa husvagn var inte alls dumt. Helt perfekt att kunna bo mitt i jaktområdet och slippa åka fram och tillbaka massor av mil. Nu har vi verkligen kunna ta till vara dagarna. Vi har turats om med hundarna och gått olika jaktrundor. På slutet blev det lite kallt och vi fick köra värmefläkten även på dagtid så då gick det ganska mycket gasol. Kvällarna blir lite långa eftersom det blir mörkt tidigt men då kryper man i säng skaplig tid och vaknar pigg på morgonen.
Ser fram emot många roliga turer framöver till våren och sommaren med vagnen. Några fler hus och mer mark är vi verkligen inte intresserade av att skaffa. Vi har själva idag så det räcker och blir över. Vill hellre se oss omkring, finns så mycket fint att titta på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar