söndag 19 februari 2012

Uteliv!

Gå i koppel
 Vid lunch gick vi ut alla tillsammans.

Lukta lite
 Så skönt att släppa Svante och Coffy så de härja runt lite ute.

På fri tass
 Mysigt att springa i snön.

Coffy
 Växer så det knakar.

Kom igen
 Ingen löptikslukt här i alla fall.

Titta under lugg
 Coffy kollar in lite barr.

Sida vid sida
 Fina pojkarna.

Kolla
 Spana lite grann.

Svante
 Kanske det kommer något jag kan skälla på.

Jeppe-grindar
Bil träning. Coffy gillar inte alls att sitta bakom de nya fina jeppe-grindarna. Blev ett fasligt liv när vi for en sväng till svärmor.

4 kommentarer:

  1. Jättefina bilder! Alltid roligt att se nobsar in action. :D Jo nu är det lugnt och skönt hemma. Rippe har känt på sig att det är något som har hänt, han har även kommit in en bit i rummet men vänt rätt så fort för han har sån respekt för Vilma. Det är jätteskönt! Han vet att det är Vilmas valpar och att han inte får vara där just nu. Men Svante är väl van att alltid få vara i centrum så helt plötsligt kommer det en liten ligist och tar över och härjar, jag förstår att han är lite less. Jag skulle nog ha känt precis likadant. ;)

    SvaraRadera
  2. Visst är det härligt med actionbilder på nobsar. Va gulligt att Rippe har sån respekt för Vilma. Klart att Svante blir lite putt som är van att få all uppmärksamhet av Micke och mej. Han är ju nog rätt bortskämd.

    SvaraRadera
  3. Jamen det brukar ju bli så då man äger den bästa och mysigaste rasen i världen, man kan ju inte annat än skämma bort dom till max. :) Rippe älskar att sova på min kudde brevid mig. Så han är rätt så bortskämd han också. Haha. :)

    SvaraRadera
  4. Skönt att höra att det inte bara är Svante som är bortskämd! Norrbottenspets probably the best breed in the world!!

    SvaraRadera