fredag 22 april 2016

Fredags-frossa!

Räv på ingång
 I morse såg jag på Coffys nacke att det var något i görningen nere på lägdan. Han förvandlades återigen till Bengt-Åke Gustafsson. Jag, som var precis nyuppstigen, kikade och kikade.... men till sist så såg jag den. En rävrackare i det torra gräset.

Springer fort
 Sen kom den farandes i full galopp och jag som var precis på väg att sätta på kaffe och inte hade varit och morgonpinkat ännu var inte riktigt beredd med kameran.

In i skogen
Bilderna blev lite suddiga men man kan ändå se vilken märklig färg räven hade. Den ser också ganska så tunn och avmagrad ut.
Fredags-whisky
 Och nu firar vi att arbetsveckan är slut med varsin whirre, kanske blev det t o m med två. Fredagar är ju frossarfredag sen en vecka tillbaka.

Fortsätter med Rosé
 Som efterrätt lite rosé

Wasabinötter
och massor av wasabinötter. Snön har vräkt ner i ett par timmar men nu sprack himlen upp och solen lyser igen. Det är kyligt men det är ju april fortfarande.

2 kommentarer:

  1. De ser för anskrämliga ut rävarna när de byter päls, nästan så man kan ta dem för en skabbräv... Blev alldeles galet sugen på Wasabinötter, är nog typ 8 år sedan jag åt det sist - minst :-)

    SvaraRadera
  2. Livsfarligt att börja äta, går inte att sluta. Älskar wasabinötter. :-)

    SvaraRadera