torsdag 9 maj 2013

Dimma!

Gott
 Nu är allt skrot som blev när vi rev den gamla hundgården bortkört till Blåberget. Nja inte riktigt allt, några långa takplåtar ligger kvar men det kommer bli massor med takplåt när hustaket skall rivas så vi kan lika gärna vänta. Micke följde med in till stan igår morse fast han egentligen skulle vara ledig. Han passade på att handla färg och en kartong Innis & Gunn så nu är vi laddade inför den stora husrenoveringen.

Njuta
 Till veckan drar det igång, någon gång i mitten kommer byggställningen att monteras. Känns ganska så nervöst faktiskt. Hur kommer det att gå, kommer vi att hinna måla allt innan det ska spikas på plats. Kommer Coffy att skälla sönder sig??Är lite stressade både jag och Micke men idag kopplar Coffy  av med ett grisöra, gott som tusan tycker han.

Dimma
Vaknade vid 7-tiden i morse, det småregnade och dimman ligger fortfarande tät över oss i Västerbränslan. Nästan lite vilsamt, passade på att göra rent kylskåpet, något som har hängt över mig länge men det är så förbaskat tråkigt så jag har skjutit det framför mig men nu är det gjort.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar