onsdag 9 maj 2012

Ingen bra start

Favorit
 Ja ja idag vart det väl inte precis någon drömstart på jobbet. Började 7 och till en början verkade allt frid och fröjd och jag hann t o m ta en kopp kaffe och äta min macka utan att telefonen ringde. Men ett tu tre brakade det loss och det ordentligt. Ingen kommunikation på servicekontoren, ve och fasa. I samma veva började det spöregna och det höll i sig till efter lunch. När vi kom hem idag tog vi oss faktiskt varsin whisky medan vi väntade på att brasan skulle ta sig.
Trött hund
 Coffy fick sedan i kväll för första gången följa med på promenad bort till ån och det gick galant med undantag att han försökte rulla sig på en död, överkörd och platt padda.
Trött hund
 Det tar ju sin lilla tid eftersom Coffy och Svante vill lukta på helt olika saker och stretar hit och dit men inte en endaste gång började Coffy bita och hänga i Svantes polisonger. Var väl för mycket spännande lukter. Som bonus fick jag se en älg vid skogsbrynet när vi kom fram till ån. Nu är nobspojkarna trötta och nöjda och Micke hade inte ens saknat oss fast vi varit borta nästan 1 1/2 timme. Jag som tänkte att han skulle få lite egen tid men så är det när man blir besatt över någonting.
Bäver no 2
Nyss simmade bävrarna förbi, den ena kom precis när jag var inne på toa och här kommer tvåan som en liten prick uppe till vänster. Hann varken ändra vitbalans eller objektiv.

2 kommentarer:

  1. Känner väl igen det där med att man är ute och går med två hundar som vill åt olika håll.. samt att valpen
    /unghunden tröttnar på att gå promenad och vill busa istället.
    Rulla sig i döda saker är också populärt hos Teddy..sorkar och vom ifån älg. Hur kan de tycka att de luktar gott?? :S

    SvaraRadera
  2. Ja dom är lustiga hundarna som ska rulla sig i äckliga saker. Värst är det väl ändå när dom rullar sig i människoskit??!! Det gjorde min ridgeback en gång och det var vidrigt!

    SvaraRadera